Bruk tofaktorautentisering

Kaspersky Password Manager lar deg bruke tofaktorautentisering for å logge på kontoene dine på nettsteder og i programmer sikrere.

Merk: Denne funksjonaliteten er kun tilgjengelig med et abonnement.

Når tofaktorautentisering er slått på, må du skrive inn et engangs 6-sifret passord generert i Kaspersky Password Manager i tillegg til påloggingen og passordet når du logger på.

Det betyr at kriminelle ikke vil kunne logge på kontoen din selv om de kjenner legitimasjonen din.

Merk: For å bruke denne funksjonen må du legge til kontoene dine med tofaktorautentisering til Kaspersky Password Manager på smarttelefonen.

Installer Kaspersky Password Manager på smarttelefonen

Logg på et nettsted eller et program med et engangspassord